Multimeters

Op deze pagina een overzicht van alle multimeters.

Digitale multimeters

Fluke 115 digitale multimeter

De multimeters van Fluke zijn voornamelijk gericht op professioneel gebruik. Voor de zakelijke markt is de 115 een goed instapmodel. Dit is een multimeter met alle functies die je verwacht bij een multimeter. Het voordeel dat de Fluke 115 heeft op de 114 is de beschikbaarheid van functies voor het meten van frequentie, capaciteit en diodemeting. Een belangrijk voordeel van Fluke multimeters is dat alle metingen … Lees meer »

Fluke 117 digitale multimeter

De Fluke 117 is een True RMS digitale handmultimeter met een 6000 count display. Op de standaard meetfuncties is deze tot 0,15% nauwkeurig. Behalve de standaard functies van het meten van volts, ohms en ampères, kun je met deze multimeter ook capaciteit, frequentie meten. Ook is het mogelijk een diodetest uit te voeren, en continuiteit te controleren. De multimeter is stevig … Lees meer »

Fluke 28II digitale multimeter (IP67)

Dit is een ‘rugged' multimeter van het populaire merk Fluke, die voornamelijk gericht is op industriëel gebruik. De 28II is een robuuste multimeter, en is waterdicht en stofdicht, IP67 gecertificeerd. Dit maakt het zeer robuust en geschikt voor industrieël gebruik. Ook is deze multimeter bestand tegen extreme temperaturen, en kan je hem gebruiken in temperaturen van -15 tot 55 graden celsius, en … Lees meer »

Fluke 175 digitale multimeter

De Fluke 175 is een True RMS digitale handmultimeter met een 6000 count display, en is tot 0,15% nauwkeurig op de standaard meetfuncties. De display is groot en goed af te lezen, maar in tegenstelling tot de Fluke 177 en 179 heeft de 175 geen backlight functie. Naast de standaard functies voor het meten van volts, ohms en ampères, kun je met deze … Lees meer »

Extech EX330 digitale multimeter

De Extech EX330 is een van de populairste multimeters in de mid-range prijscategorie (zo tussen de €40-75). De EX330 is een digitale multimeter met een 4000 count display, en is tot 0,5% nauwkeurig op de standaard meetfuncties. Het LCD scherm is vrij groot, waardoor de meetwaarden duidelijk af te lezen zijn. Naast de standaard functies voor het meten van volts, ohms en … Lees meer »

Fluke 177 digitale multimeter

De Fluke 177 is een True RMS digitale handmultimeter met een 6000 count display, en is tot 0,09% nauwkeurig op de standaard meetfuncties, en is daarmee nauwkeuriger dan de Fluke 175. Behalve deze grotere nauwkeurigheid, heeft deze multimeter het voordeel dat het scherm backlight heeft. Naast de standaard functies voor het meten van volts, ohms en ampères, kun je met deze multimeter … Lees meer »

Extech EX430 digitale multimeter

De Extech EX430 is de meest verkochte multimeter uit de Extech 400-serie. De EX430 is een digitale multimeter met een 4000 count display, en heeft een basisnauwkeurigheid van 0.3% op de basisfuncties. Het scherm groot en duidelijk afleesbaar; de getallen worden met een hoogte van 1 inch weergegeven. Het scherm heeft een backlight mogelijkheid. Behalve het meten van volts, ohms en … Lees meer »

Benning MM P3 digitale multimeter (44084)

De Benning MM P3 (ook wel 44084) is een zakformaat digitale multimeter. De multimeter maakt gebruik van een 4000 count display, en heeft een basisnauwkeurigheid van 0,6%. Het voordeel van deze multimeter is het kleine formaat (111 x 55 x 12 mm) en het lage gewicht (slechts 130 gram), waardoor deze makkelijk mee te nemen is. Deze multimeter heeft functies … Lees meer »

Appa 91 waterdichte digitale multimeter

De Appa 91 is een waterdichte en robuust uitgevoerde 2000 count digitale multimeter. Deze multimeter is op de basisfuncties, het meten van spanning, stroom, en weerstand, tot 0.5% nauwkeurig. De meetmogelijkheden van deze multimeter zijn niet erg uitgebreid voor de prijscategorie waar deze in valt. Naast de standaard functies voor het meten van volts, ohms en ampères, heb je verder alleen optie voor … Lees meer »

Voltcraft VC270 digitale multimeter

De Voltcraft VC270 is een populaire multimeter in de mid-range prijscategorie. De VC270 is een digitale multimeter met een 4000 count display, met een basisnauwkeurigheid van 0,8%. Behalve het meten van volts, ohms en ampères, kun je met deze multimeter ook capaciteit en frequentie meten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om diodes te testen, en continuiteit te controleren (doorgangstester). Uniek aan de Voltcraft VC270 multimeter … Lees meer »

 

Grafische multimeters

Fluke 289 digitale (grafische) multimeter

De Fluke 289 grafische multimeter is het high-end model van Fluke, en in bijna alle opzichten de beste multimeter ooit. Dit apparaat heeft daarom ook drie verschillende ‘Product of the year' awards gewonnen. De multimeter is gericht op professioneel gebruik, voornamelijk voor het meten van onder andere spanning en stroom over de tijd. Deze multimeter is daarnaast zeer veelzijdig, en kan … Lees meer »

 

Bench multimeters

Fluke 8808a bench multimeter

De Fluke 8808a bench multimeter is een zeer nauwkeurige 5,5 digit multimeter. Deze multimeter heeft een grote hoeveelheid functies, zoals het meten van volt, ohms, en amperes met een nauwkeurigheid van 0.015%. Net als andere producten van Fluke, is deze multimeter gemakkelijk en intuïtief in gebruik. Je kunt op de Fluke 8808A zes verschillende meetprofielen opslaan onder de S-knoppen (S1 … Lees meer »

Fluke 8846A tafelmultimeter

De Fluke 8846A is een veelzijdige en zeer nauwkeurige tafelmultimeter van 6.5 digit (2,000,000 counts), met een volledig grafische display. Zoals met alle goede multimeters kun je met de 8846A volts, ohms en amperes meten. De standaard nauwkeurigheid van het meten van V bij een gelijkstroom is bijvoorbeeld 0,0024%. Naast het meten van volts, ohms en amperes, is het met deze multimeter … Lees meer »

Tektronix DMM4020

De Tektronix DMM4020 bench multimeter is een nauwkeurige tafelmultimeter met een 5.5 digit digitale display. Uiteraard kun je met deze multimeter volts, ohms, en amperes meten. De standaard nauwkeurigheid van het meten van V bij een gelijkstroom is hierbij 0.015% Je kunt ook de frequentie meten, een continuïteittest en diodetest uitvoeren. Nieuw bij deze multimeter is het intuïtieve gebruik. Meer instellingen hebben een … Lees meer »

Tektronix DMM4050

De Tektronix DMM4050 is een zeer nauwkeurige bench multimeter met een 6.5 digit grafische display. De standaard functies, het menten van spanning, stroom en weerstand zijn allemaal mogelijk, in een grote range. Voltage meet deze multimeter met een standaard nauwkeurigheid van 0.0024% bij gelijkstroom. Dit maakt deze multimeter geschikt voor veeleisende metingen, bijvoorbeeld bij onderzoek of productiecontrole. Wat betreft de hoeveelheid functies, meetbereiken, … Lees meer »